PFW STREETSTYLE: Stella McCartney

 

Gala Gonzales / Christina Pitanguy


Jag älskar den här färgkombinationen, blått tillsammas med orange/gult, att leka med komplementfärger är så kul och får verkligen en outfit att se genomtänkt ut. Har ni koll på komplementfärgerna? :)

// I love this color combo, playing with complementary colors is really fun and makes it all look very thought out.


Den här tröjan alltså! Jag brukar inte gilla stora, baggy kläder men den här skulle jag gärna glida runt i när första kyliga höstdagarna kommer i september. Ser så himla mysig ut!

// This knit though!! I'm not really a fan of big and baggy clothes normally but I would die to wear this thing when fall comes. It looks sooo cozy!


Denim, blått och orange / Denim på denim på denim matchat med beiga toner. Ja denna denimtrenden kommer hålla i sig ett bra tag! Bara att bunkra upp :). Jag införskaffade nyligen en fin A-linjeformad denimkjol från TopShop som jag kommer visa er i ett outfitinlägg nån gång snart, måste bara bestämma vad jag ska matcha till för den passar ju verkligen till allt i vår, ett nyckelplagg helt klart. Jag älskar ju blått och det är så roligt att det är mycket sånt nu. Nu under våren vill jag gärna hitta mycket ljusblått och matcha med beiga och vita toner och senare till hösten kommer jag nog gå åt lite mörkare marinblått. 
 
// Denim, blue & orange / Denim, denim, denim and beige tones. Well, this denim trend is really here to stay for a while!
 
Photos: Rosende Productions
Fashion Week Paris
0 kommentarer