Soft smokey eyes - Idun Minerals #1

 
Den här sotningen är definitivt en av mina favoriter för jag tycker att formen passar mina ögon och eftersom den inte är helt svart utan mer gråbrun så tycker jag att den passar kanon till vardags om man hinner sminka sig lite extra. För kvällstid hade jag lagt på lite tjockare kajal och suddat ut kanterna eller gjort en skarp eyelinervinge med flytande eyeliner. 
 
Jag har använt fyra skuggor, alla från Idun Minerals palett "Lejongap", en kajalpenna och mascara. Som ni ser så har jag sminkat i en mandelform ungefär och det är bara att sudda, sudda, sudda och gå från den mörkaste skuggan längs fransraden till den ljusaste i ögonvrån och under ögonbrynet. Använd den näst ljusaste skuggan för att göra fina övergångar. Även kajalen har jag suddat ut så att det inte blir någon kant överhuvudtaget på ögonlocket, mest för att det ska hamna lite mellan fransarna.
 
Det finns så många olika sätt att lägga skuggorna så därför kommer jag att göra två varianter till med samma palett, en cat eye och en med crease! 
 
 
 

 
Till vänster: Idun Minerals "Lejongap" - Höger: Idun Minerals "Brunkulla"
 
 
 
 
Products I've used:
 
BASE 
Foundation Make Up Forever / Cover all mix Concealer Make Up Store / Powder Guerlain / Blush NYX 
 
EYES 
Eyeshadows Idun Minerals / Black eye pencil MaxFactor / Mascara Lumene / Tri Brow Make Up Store
 
LIPS Lipgloss "Glowing Peach" Max Factor (mixed with a tiny bit of foundation)
Eyebrows Eyeshadows Idun Minerals Make Up Photos of Amanda
0 kommentarer

Throwback: Paris

 
Nästa resa till Paris är bokad i november! Längtar! 
 
 
Paris
0 kommentarer

Details

 
 
 
 
 
0 kommentarer